skenstabloggen

skenstabloggen

skenstabloggen

Har du synpunkter på det som står här eller vill komma i kontakt med oss så använd pelle@skensta.com eller mona@skensta.com

Utställningshelg!!!

Hundar & KatterPosted by Mona Uddén Sat, August 01, 2009 19:37:39

Fredag 24:e Juli åkte jag och Kikki (Enyas uppfödare) med Zelda, Enya, Assar och Noa till Lövudden, Västerås och årets största utställningar för våra salukis. På Lördagen hade Salukiringen sin riksutställning med över 220 anmälningar. På Söndagen hade vinthundklubben utställning för salukis med 187 anmälningar. Det gick fantastiskt bra!

Enya tävlade i valpklass 6-9 mån och blev 2:a med HP på Lördagen och 3:a med HP på Söndagen. Erika Brolin visade henne båda dagarna, då det krockade med när Zelda skulle in i ringen. Zelda visar jag alltid själv. Stort tack, Erika!!!!! Du är en suverän handler! Kikkis Assar kom 2:a båda dagarna och Noa var tyvärr halt hela helgen.

Zelda fick en 1:a men placerade sig inte i öppenklassen på Lördagen (över 30 tikar i klassen)... Men på Söndagen så placerade sig Zelda 2:a med CK i öppenklassen (ca 25 tikar i klassen) och sedan i Bästa Tik-klassen så "bytte" domaren plats på henne och 1:an, och placerade Zelda som Bästa Tik-4!!!!!!! (Ringsekreteraren ropade ut att det var pga rörelserna som domaren bytte plats på dessa hundar).

Med tanke på att det var ca 90 tikar anmälda på Söndagen så var det alldeles UNDERBART att bli placerad!!!! smiley

Dessutom blev Zeldas vackra kullsyster Qabil BT-1 och sedan dessutom BIR! Grattis!!!!

Zelda efter att hon blivit BT-4:

foto: Elisabeth Andersson

Enya i ringen med Erika Brolin:

foto: Kikki Simonsson

  • Comments(0)//bloggen.skensta.com/#post77