skenstabloggen

skenstabloggen

skenstabloggen

Har du synpunkter på det som står här eller vill komma i kontakt med oss så använd pelle@skensta.com eller mona@skensta.com

För hundra år sedan...

FamiljPosted by Pelle Uddén Sat, June 28, 2008 01:14:12

Blog Image

åkte våra släktingar till Amerika, som landet hette på den tiden. I onsdags åkte mamma på sitt livs resa i samma fotspår. Det är ju inte en lika stor strapats idag, men är man 70 år och drömt om detta i hela sitt liv så visst är det stort. Jag skjutsade mamma till Arlanda och hon var inte det minsta nervös eller orolig. I Chicago står våra släktingar på parad och väntar när hon kommer. Dom har längtat lika mycket. Dom får visa upp sitt land, och allt som dom är stolta över. Fantastiskt roligt !

Att mamma får göra denna resa är underbart. Hon har varit en s.k. vardagshjälte i många år, eftersom pappa behövde mycket hjälp den sista tiden. Hon har av kärlek och omtanke försakat sitt eget liv och gett pappa all den omsorg han behövde.

Denna resa är hennes och ingen annans. Hon har släktforskat under många år, och våra Amerikanska släktingar har varit hit vid flera tillfällen. Mamma har ordnat och donat, och besökarna har älskat att vara här. Nu får hon bli omhändertagen och bortskämd, och det behöver hon verkligen. Att mamma åker ensam är det bästa hon kunde göra. Ingen annan att ta hänsyn till, utan bara göra det hon själv vill. Det behöver hon verkligen.

Jag önskar mamma en fantastisk vistelse i två veckor, och ser fram emot att höra alla berättelser och se alla bilder då hon kommer hem den 10 Juli.

älskar Dig mamma,

//Pelle

  • Comments(0)//bloggen.skensta.com/#post40