skenstabloggen

skenstabloggen

skenstabloggen

Har du synpunkter på det som står här eller vill komma i kontakt med oss så använd pelle@skensta.com eller mona@skensta.com

Kia kan!

BilarPosted by Pelle Uddén Thu, August 19, 2010 18:21:26
jo, det är rätt skrivet i rubriken. Det ska inte vara killar kan......

Under mina veckor i Skaraborg så är det nästan ny hyrbilsmodell varje vecka. Det är en salig blandning av märken som Avis i Skövde bjuder på. Denna vecka stod det Kia Ceed på lappen och det gjorde den körglade Norralasonen mer än lovligt tjurig. Efter att ha klarat av både BMW och Audi så kändes detta minst sagt tråkigt. Lite trumpen lommade jag ut till hyrbilsparkeringen utanför tågstationen.
Men, som vanligt är världen full av förutfattade meningar, och den koreanska biltillverkaren har verkligen gjort ett kanonjobb med denna vagn. Det var 5+ på alla punkter utom designen som inte är direkt iögonfallande. Denna var dessutom utrustad med en grymt råstark och pigg diesel vilket triggade körupplevelsen ett snäpp till.
Funderade sedan om detta kunde vara inbillning eller är bilen verkligen så här bra? Ett snabbt googlande gav som vanligt svaret direkt. Kia Ceed slog tom VW Golf och tog förstaplatsen i AutoMotorsports test i början av 2010. Grymt!

//Emerson han paldi......

  • Comments(0)//bloggen.skensta.com/#post124